Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Lucena

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Lucena en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Lucena info

Autoverhuur Lucena
Autohuur Lucena

Lucena is gelegen in het Andalusië gebied aan de zuidelijke kust van Spanje, op een rivier met dezelfde naam als de stad. Vanuit de stad is bijna 100 km naar Malaga, gelegen aan de Middellandse Zee aan de Costa del Sol. Met een bevolking van meer dan 40 000 (2010) Lucena is de tweede grootste stad in de provincie Córdoba.

Er zijn vele prachtige bezienswaardigheden in Lucena, met inbegrip van San Mateo kerk die was begonnen in de jaren 1400 alsook de citadel van El Moral Middeleeuwen. De beste tijd voor een bezoek Lucena is Pasen. Net als elders in Spanje, Pasen is een belangrijk festival dat wordt gevierd met optochten en processies.

Een van de dichtstbijzijnde luchthavens zijn de luchthaven van Malaga. De luchthaven is ook bekend als Pablo Ruiz Picasso Airport ligt op ca.. 100 km ten zuiden van de Lucena.