Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Menorca

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Menorca en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Menorca info

Autoverhuur Menorca
Autohuur Menorca

Menorca Balearen archipel behoort in de Middellandse Zee voor de Spaanse oostkust. Menorca is het tweede grootste eiland en ligt ten noordoosten gelegen van Mallorca. De bevolking werd gemeten op bijna 90 000 in 2006.

Meer en meer toeristen op weg naar Menorca, en de typische toeristische bestemming gelegen aan de zuidelijke kust waar er zijn veel mooie stranden. Er is ontstaan in de afgelopen jaren de typische gezinsvriendelijke toeristische reserves, maar als je wilt naar de meer ruige deel van het eiland ervaring, kan men reizen naar het noorden waar vissersdorpjes liggen. De belangrijkste stad heet Mahón waar ook de belangrijkste haven is, en festivals zoals Jazz Festival in Park Es Freginal.

Luchthaven van Menorca is een internationale luchthaven ligt op ca.. 5 km buiten Mahón.