Autohuur Menorca Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Menorca Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Menorca’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Menorca Luchthaven info

Autoverhuur Menorca Luchthaven
Autohuur Menorca Luchthaven

Menorca Airport (MAH) behoort tot de Balearen en is gelegen op het eiland Menorca, net ten oosten van het grotere eiland Mallorca. De luchthaven ligt op ca.. 5 km buiten Mahón, hoofdstad van het eiland, gelegen op het zuidoostelijk deel van het eiland. De bussen rijden elk half uur en duurt ongeveer 10 minuten naar Mahón. Het is mogelijk om een auto te huren, of u kunt gebruik maken van taxi’s.

In 2010 waren er meer dan 2,5 miljoen passagiers werden geregistreerd in de luchthaven van Menorca.Charter-vluchten van steden als Amsterdam, Londen, Praag en Rome. Andere routes door de luchtvaartmaatschappijen Iberia, Spanair en Air Europa en gaat naar, onder andere, Palma de Mallorca, Bilbao, Londen en München.

Menorca Airport biedt passagiers een verscheidenheid aan eetgelegenheden, winkels en duty-free winkels.