Autohuur Ponferrada

» Huurauto » Autohuur Ponferrada
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Ponferrada

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Ponferrada en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Ponferrada info

Autoverhuur Ponferrada

Autohuur Ponferrada

Ponferrada is gelegen in het noordwesten van Spanje en behoort tot de regio Castilla y León. Leon is de naam van de provincie en de provincie hoofdstad met dezelfde naam ligt ongeveer 100 km ten oosten van Ponferrada. De stad is gebouwd op de samenvloeiing van de rivieren Sil en Boeza, en in 2010 het aantal mensen dat naar schatting bijna 70 000.

Ponferrada is bekend dat de laatste grote stad langs de pelgrimsroute Camino de Santiago van, of Weg van St. James te zijn, voor de landing van de stad Santiago de Compostela. De route bestaat voor ongeveer 1000 jaar. In Ponferrada zijn er vele historische gebouwen, waaronder een aantal kerken en een kasteel.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Leon Airport, die graag bieden vluchten aan naar steden Barcelona, Alicante, Malaga en Madrid. De luchthaven ligt op ca.. 100 km van Ponferrada.