Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Ponferrada

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Ponferrada en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Ponferrada info

Autoverhuur Ponferrada
Autohuur Ponferrada

Ponferrada is gelegen in het noordwesten van Spanje en behoort tot de regio Castilla y León. Leon is de naam van de provincie en de provincie hoofdstad met dezelfde naam ligt ongeveer 100 km ten oosten van Ponferrada. De stad is gebouwd op de samenvloeiing van de rivieren Sil en Boeza, en in 2010 het aantal mensen dat naar schatting bijna 70 000.

Ponferrada is bekend dat de laatste grote stad langs de pelgrimsroute Camino de Santiago van, of Weg van St. James te zijn, voor de landing van de stad Santiago de Compostela. De route bestaat voor ongeveer 1000 jaar. In Ponferrada zijn er vele historische gebouwen, waaronder een aantal kerken en een kasteel.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Leon Airport, die graag bieden vluchten aan naar steden Barcelona, Alicante, Malaga en Madrid. De luchthaven ligt op ca.. 100 km van Ponferrada.