Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Salou

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Salou en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Salou info

Autoverhuur Salou
Autohuur Salou

Tarragona regio van Spanje, dat behoort tot een locatie midden in het noordoosten van Spanje. De stad ligt aan de kust, grenzend aan de Middellandse Zee. Salou wordt beschouwd als de meest populaire stad aan de Costa Daurada, en het is ongeveer 10 km naar Tarragona in het noorden. Er zijn ca. 25 000 inwoners in Salou (2010).

Als Salou aan de Costa Daurada is gevestigd, zijn er veel toeristen die de stad bezoeken om tijd te besteden aan de prachtige stranden. In aanvulling op de lange witte stranden, Aventura themapark Park een grote attractie, samen met waterparadijs Aquopolis. Salou verscheidene festivals per jaar.

Er is niet meer dan ca. 10 km naar de luchthaven van Reus in het noorden. Vanaf hier kun je vliegen naar steden als Marrakech, Dublin, Mallorca en Londen.