Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur San Pedro

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in San Pedro en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

San Pedro info

Autoverhuur San Pedro
Autohuur San Pedro

San Pedro de Alcántara is prachtig gelegen aan de Costa del Sol, het uiterste zuiden van Spanje. Het grenst aan de stad aan de Middellandse Zee, en het is over. 100 km naar Tarifa, ver ten zuiden van het land gelegen. Het mondaine Marbella ligt op slechts 10 mijl ten noordoosten van San Pedro de Alcántara. De stad is de thuisbasis van ca. 27 000 inwoners (geen jaar).

Elk jaar in oktober gehouden in de Feria de San Pedro de Alcántara is een markt met entertainment, kraampjes en tentoonstellingen. In het centrum is een voetgangers-en winkelstraat, en er is een mooi aangelegde boulevard langs het strand met vele restaurants en bars.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Malaga, ook wel bekend als Pablo Ruiz Picasso Airport, gelegen ca. 60 km ten noorden van de stad.