Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur San Sebastian

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in San Sebastian en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

San Sebastian info

Autoverhuur San Sebastian
Autohuur San Sebastian

San Sebastian is gelegen in een noordelijk Baskenland en is gelegen aan de Golf van Biskaje. Het is minder dan 20 km naar de Franse grens in het oosten, en in 2006, waren er meer dan 180 000 inwoners hier.

San Sebastian heeft een lucratieve positie bij de zee en de bergen en de stad is al jaren een populaire en mondaine badplaats. Naar de tweede helft van de jaren 1800 werden in San Sebastian, waar de Spaanse koninklijke familie vakantie in de zomer. Stedelijke landschap wordt gekenmerkt door een weelderige vegetatie, mooie promenades en verleidelijke stranden. Van aantrekking en bezienswaardigheden zijn aangeboden, met inbegrip een stad, het casino, paleizen en musea, zoals museum en musea.

San Sebastián Airport ligt ongeveer 20 km ten oosten van de stad en heeft vluchten naar Madrid en Barcelona.