Autohuur Torremolinos

» Huurauto » Autohuur Torremolinos
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Torremolinos

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Torremolinos en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Torremolinos info

Autoverhuur Torremolinos

Autohuur Torremolinos

Torremolinos is een badplaats die behoren tot de Andalusische regio en ver ten zuiden van Spanje gelegen. De stad is gelegen aan de kuststrook bekend als de Costa del Sol en wordt begrensd door de Middellandse Zee. Het is slechts ca.. 15 km naar de stad Málaga in het noordoosten, en in 2010 waren er ongeveer 65 000 inwoners in Torremolinos.

Torremolinos is een zeer populaire toeristische bestemming sinds de jaren 1950 en was een van de eerste badplaatsen die ontwikkeld werden in deze kuststrook. Vandaag zijn er veel bezoekers die hier komen te liggen op het strand, het bezoeken van pretparken Aqualand, Tivoli World of het kijken naar krokodillen op de Crocodile Park.

Pablo Ruiz Picasso Airport behoort tot Malaga en is gelegen ca. 5 km ten noorden van Torremolinos. Dit is het vierde grootste luchthaven van het land.