Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Valladolid

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Valladolid en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Valladolid info

Autoverhuur Valladolid
Autohuur Valladolid

Valladolid ligt in de regio Castilla y León, gelegen in het noordelijke deel van Spanje. De stad is de hoofdstad van de provincie Valladolid, en in 2010 was de bevolking van bijna 320   000.Valladolid is gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren en Pisuerga Esgueva, en het is over. 155 km naar Madrid in het zuidoosten.

In Valladolid, zijn er vele historische bezienswaardigheden, waaronder het huis waar Miguel de Cervantes schreef een deel van Don Quichot.Christoffel Columbus stierf hier in 1506, en het is mogelijk een bezoek aan het huis waar hij woonde. De stad universiteit werd opgericht in 1346 en is daarmee een van de oudste in Spanje.

Het is slechts ca.. 10 km naar Valladolid Airport, die vluchten naar steden zoals Parijs, Barcelona en Londen te bieden.