Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Vitoria

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Vitoria en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Vitoria info

Autoverhuur Vitoria
Autohuur Vitoria

Vitoria is de hoofdstad van de provincie Álava in het noorden van Spanje. De stad heeft ca. 235 000 innyggere die overigens, heet Vitorianos of Gasteiztarras.

Er is een overvloed aan attracties en bezienswaardigheden in de stad. De belangrijkste zijn de Santa Maria kathedraal uit de 14e eeuw, de Baskische Museum van Hedendaagse Kunst, het Archeologisch Museum, het Museum van Archeologie, onder andere, beeldhouwwerken uit de Romeinse tijd, en de Plaza de Espana, die de oude stad met de nieuwe stad met elkaar verbindt.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Vitoria Airport, die oorspronkelijk was bedoeld als vervanging van Bilbao Airport als de grootste luchthaven in het noorden van Spanje, maar in plaats van 4 Grootste luchthaven voor het vervoer van goederen.