Autohuur Zaragoza Luchthaven

» Huurauto » Autohuur Zaragoza Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Zaragoza Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Zaragoza’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Zaragoza Luchthaven info

Autoverhuur Zaragoza Luchthaven

Autohuur Zaragoza Luchthaven

Zaragoza Airport (ZAZ) is gelegen in de regio Aragon aan de oostkust van Spanje. De luchthaven ligt ongeveer 10 mijl van het centrum van de stad Zaragoza, en er is een bus vanaf het vliegveld elk half uur. Het is ook mogelijk om een auto te huren, en dat er taxi’s die buiten het terminalgebouw.

In 2008 opende een nieuwe passagiersterminal en Zaragoza Airport dient ook als een militaire vliegbasis. Daarnaast is de luchthaven een noodlanding sites voor de NASA ruimtevaartuigen. Geregelde vluchten worden uitgevoerd door bedrijven zoals Iberia en Ryanair, en bestemmingen zijn onder Palma de Mallorca, Milaan en Rome.

De faciliteiten op luchthaven van Zaragoza omvat twee winkels, waar u souvenirs kunt kopen en met inbegrip van boodschappen en het eten van plaatsen waar reizigers kunnen een hapje en een drankje voor de rit te krijgen.