Autohuur Zaragoza Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Zaragoza Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Zaragoza’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Zaragoza Luchthaven info

Autoverhuur Zaragoza Luchthaven
Autohuur Zaragoza Luchthaven

Zaragoza Airport (ZAZ) is gelegen in de regio Aragon aan de oostkust van Spanje. De luchthaven ligt ongeveer 10 mijl van het centrum van de stad Zaragoza, en er is een bus vanaf het vliegveld elk half uur. Het is ook mogelijk om een auto te huren, en dat er taxi’s die buiten het terminalgebouw.

In 2008 opende een nieuwe passagiersterminal en Zaragoza Airport dient ook als een militaire vliegbasis. Daarnaast is de luchthaven een noodlanding sites voor de NASA ruimtevaartuigen. Geregelde vluchten worden uitgevoerd door bedrijven zoals Iberia en Ryanair, en bestemmingen zijn onder Palma de Mallorca, Milaan en Rome.

De faciliteiten op luchthaven van Zaragoza omvat twee winkels, waar u souvenirs kunt kopen en met inbegrip van boodschappen en het eten van plaatsen waar reizigers kunnen een hapje en een drankje voor de rit te krijgen.