Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Zaragoza

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Zaragoza en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Zaragoza info

Autoverhuur Zaragoza
Autohuur Zaragoza

Zaragoza, Aragón regio behoort, gelegen in het noordwesten van Spanje, en het is ongeveer 300 km naar de kust van de stad Barcelona, in het oosten. De plaats was een van de eerste steden in Spanje werd gekerstend, en in 2010 het aantal inwoners geschat op bijna 700 000.

Zaragoza heeft vele paleizen, musea en oude kerken, alsmede de resten van de Romeinse stadsmuren. De stad is bekend om haar kunst musea zoals het Museo Camon Aznar en het Museo Provinciale, en de 2008 World’s Fair werd gehouden in Zaragoza. La Seo kathedraal werd gebouwd tussen 1100 – en 1500, terwijl de kathedraal Nuestra Señora del Pilar is een valfartskatedral die teruggaat tot 1600.

Zaragoza Airport ligt ongeveer 15 km buiten de stad en biedt vluchten aan naar Londen onder Rome, Istanbul, Brussel en Antwerpen.