Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Cuenca

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Cuenca en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Cuenca info

Autoverhuur Cuenca
Autohuur Cuenca

Cuenca is gelegen aan de oostkust in het midden van het land, en het duurt ca. 2 uur rijden naar de hoofdstad Madrid in het noordwesten. De stad is opgegroeid op de plaats waar de rivieren Júcar en Huecar voldoen. In 2010 waren er ca. 55 000 inwoners in Cuenca.

Cuenca staat bekend om de historische sfeer van de stad met zijn smalle straatjes en oude gebouwen. Een bekend gebouw is de kathedraal die werd voltooid in 1270 en is een van de eerste van het land kathedraal. Daarnaast kunt u een bezoek musea zoals een archeologisch museum, diverse parken.

De dichtstbijzijnde luchthaven is luchthaven Madrid-Barajas, Cuenca ligt ongeveer 170 km ten noordwesten van. Dit is het grootste en drukste luchthaven met vluchten naar Moskou, Athene en Buenos Aires.