Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Guadalajara

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Guadalajara en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Guadalajara info

Autoverhuur Guadalajara
Autohuur Guadalajara

Guadalajara is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam, en de stad behoort tot de regio Castilla la Mancha. Guadalajara is gelegen in het midden van Spanje, en het duurt ca. 50 minuten rijden naar de hoofdstad Madrid. De bevolking maatregelen die momenteel bijna 85 000 (2010).

De Romeinen gecontroleerde Guadalajara in hun tijd, en tussen de 700 – en 1000 werd onder Moorse overheersing. Door haar lange geschiedenis, er zijn vele kerken en gebouwen die de moeite waard zijn. Palacio del Infantado is een paleis dat werd gebouwd in de jaren 1400 en is een van de meest beroemde bezienswaardigheden van de stad.

De dichtstbijzijnde luchthaven naar Guadalajara is Madrid-Barajas Airport, gelegen ongeveer 45 km ten zuidwesten van de stad.In 2009 was dit de grootste en drukste luchthaven in Spanje.