Autohuur El Hierro Luchthaven

» Huurauto » Autohuur El Hierro Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur El Hierro Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op El Hierro’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

El Hierro Luchthaven info

Autoverhuur El Hierro Luchthaven

Autohuur El Hierro Luchthaven

De luchthaven El Hierro (VDE) is gelegen op het eiland El Hierro, behorende tot de Canarische Eilanden uit het Afrikaanse continent. De luchthaven ligt op ca.. 2 km in lineaire afstand van de stad van Valverde in het noordoostelijk deel van het eiland. Een bus rijdt ieder uur tussen Valverde en de luchthaven, en het is ook mogelijk om een taxi nemen.

El Hierro Airport is de enige op het eiland, en in 2008 werd geregistreerd, bijna 200 000 passagiers. De bedrijven Binter Canarias en TopFly.com zijn de enigen die in verband met de luchthaven, die vluchten aanbiedt, onder andere, Las Palmas de Gran Canaria, Tenerife North Airport en de luchthaven Tenerife Zuid.

Op El Hierro Airport is een winkel en een restaurant en een speelhoek en verloren eigendom. Geen hotels zijn verbonden met de luchthaven, maar er zijn meerdere in Valverde.